Onze diensten

Weten waar je staat. Daarvoor richt je je administratie in. Niet om achteraf te zien hoe je het gedaan hebt, want dat is voor de Belastingdienst, toch? Bij ons is je administratie altijd up-to-date.

Voeren van administratie

Wij zorgen ervoor. Via een boekhoudprogramma tot aan tips hoe je zelf je onderneming efficiënter kunt inrichten. We werken met Exact software, met apps en via rapportagetools. We verzorgen ook de loonadministratie. Ons sterke punt – waarmee we écht anders zijn dan een gangbaar administratiekantoor – is ons wekelijkse overzicht van debiteuren- en crediteurenlijsten. Zo weet je elke week waar je staat. Je hoeft dus niet je ‘schoenendoos te legen’ en pas achteraf de informatie te krijgen die je als ondernemer juist graag tijdig ontvangt. Zo immers kun jij je bedrijfsvoering bijsturen. Helemáál realtime zijn, kan natuurlijk niet, maar dankzij onze aanpak lopen we vaak maar letterlijk één pas achter je. Altijd bij de tijd zijn, daar genieten we zelf ook van.

BTW aangiftes

Je btw-aangifte doen. Geen lastige klus, maar juist doordat deze vaak terugkeert, wordt een aangifte nog wel eens vergeten of op het laatste moment gedaan. In het eerste geval volgt een boete, in het tweede is er kans op fouten. En dat is jammer: btw moet exact berekend worden. Zo voorkom je een vervelende naheffing in het geval er (veel) te weinig is afgedragen. Onder de Streep is er voor jou, die geen omkijken wil hebben naar de btw-administratie. Meer dan het aanleveren van de in- en verkoopfacturen is daar niet voor nodig. Wil je hulp bij de aangifte? Dat kan natuurlijk ook! Wij geven dan advies en doen verbetervoorstellen. Zo betaal je altijd op tijd en nooit te veel!

Voeren van personeelsdossiers

Voor een bedrijf met personeel is het belangrijk om een personeelsdossier te hebben. Het voeren van een personeelsadministratie is voor een ondernemer wettelijk verplicht. In een personeelsdossier houd je bij hoe medewerkers functioneren, welke afspraken er zijn en welke verbeterpunten. Het opzetten ervan, schrikt je misschien af. Wij helpen, met een goed systeem dat rekening houdt met het veilig bewaren van administratieve en fiscale gegevens en de gegevens over functioneren van een medewerker.
Vragen vanuit het bedrijf en van externe instanties (zoals het UWV) kun je daardoor makkelijk beantwoorden. Die vragen kunnen ook komen als een medewerker al uit dienst is, dus het is belangrijk om een personeelsdossier up-to-date te houden. Dat betekent ook dat we het dossier regelmatig opschonen.

Waarom wachten? Plan direct een kennismaking.

Ben jij een ondernemer in het midden- en kleinbedrijf? Wil je altijd goed inzicht in de cijfers? En zoek je hulp bij het verwerken en stroomlijnen van je administratie? Neem dan contact met ons op.